Obțineți agățarea trufelor cu glisoare de trufe negre
Ia atarna de trufe cu negru trufe glisante ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 180 de calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, trufe, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 28%. Încercați Glisoare de mușchi și trufe negre, Trufe Oreo {plus un tutorial de scufundare a trufelor}, și Martini cu trufe de ciocolată cu trufe cu unt de rom Dulce De Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați ușor filetul și trufa tocată; formați în 8 burgeri groși de dimensiuni glisante. Setați glisoarele pe o farfurie, acoperiți cu folie de plastic. La frigider cu 8 până la 24 de ore înainte de gătit.Spălați și uscați năsturelul, apoi aruncați-l cu 1 lingură de ulei de măsline și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper; set aside.In o tigaie mare și grea, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați glisoarele pe ambele părți cu sare și piper; gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru rare pana la medii rare sau dupa gust. Nu aglomerați tigaia, lucrați în loturi, dacă este necesar. Aranjați nasturelul îmbrăcat pe fundul chiflelor glisante prăjite. Completați fiecare cu un glisor gătit.
Întindeți puțină maioneză (dacă folosiți) pe blaturile de coc și așezați-le deasupra glisoarelor.
Serviți imediat.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...