Oamenii Iubesc Pizzetele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați People Love Pizzettes. Această rețetă servește 16. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi și, apoi brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Sticky Cinnamon Figs-Guest Post de Food Lust People Love, Săptămâna iubirii: iubim ... Cupcakes cu cartofi dulci graham, și Pizzettes Inima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați raftul cuptorului în poziția superioară.
Așezați o piatră de pizza pe raft, dacă doriți.
Se încălzește cuptorul la 500 sau mai multe grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică setată la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi tocat și gătiți învârtind tigaia des până când usturoiul sfârâie și abia începe să se coloreze, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți usturoiul deoparte să se răcească încă în ulei.Împărțiți aluatul în 16 bile de dimensiuni ping-pong (sau puțin mai mici). Aplatizați sau rotiți fiecare bilă într-un disc subțire de aproximativ 3 centimetri în diametru.
Așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament, ușor prăfuită cu făină de porumb. Nu le aglomerați, poate fi necesar să folosiți două foi de copt.
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei cu cel puțin 20 de minute înainte de a continua.Dacă discurile de aluat s-au retras după ce s-au odihnit, folosiți vârful degetelor pentru a le readuce la aproximativ 3 centimetri în diametru.
Periați fiecare cu puțin din amestecul răcit de usturoi și ulei de măsline, obținând o mulțime de bucăți de usturoi crocante pe fiecare disc. Împărțiți mozzarella uniform deasupra fiecăruia; urmat de rozmarin tocat și parmezan.
Garnisiți cu 2 sau 3 felii de usturoi, o crenguță mică de rozmarin și un strop mic de ulei de măsline per pizzetă,
Coaceți pizzetele în cuptorul foarte fierbinte timp de 6 până la 8 minute sau până când crustele sunt aurii și crocante, cu brânza ușor carbonizată. Urmăriți-le cu atenție, deoarece pot trece rapid de la carbonizat la ars.
Se servește fierbinte.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...