Oameni De Turtă Dulce
Oamenii de turtă dulce este un vegetarian rețetă cu 26 de porții. O porție conține 126 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ghimbir măcinat, sirop de trestie aurie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul valorii de 1 oră și 12 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Oameni De Turtă Dulce, Oameni De Turtă Dulce, și Oameni de turtă dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti fursecurile, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea, amestecând bine amestecul cu un bici.
Puneți zahărul brun și untul într-un castron. Bateți cu un mixer la viteză medie 2 minute sau până când este ușor și pufos.
Adăugați sirop de trestie, melasă și ou; bateți 1 minut sau până se combină bine.
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică 1 minut sau până când se combină. Apăsați ușor amestecul într-un disc și înfășurați în folie de plastic. Se răcește timp de 30 de minute.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Rotiți fiecare porție de aluat la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați cu tăietori de 5 inci pentru a forma 26 de fursecuri. (Resturi Reroll, după cum este necesar.)
Așezați fursecurile la 1 inch distanță pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt 5 minute.
Scoateți cookie-urile din foaia de copt; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și laptele, amestecând cu un bici până se omogenizează. Lingurați glazura într-o pungă mică de plastic cu fermoar. Tăiați o gaură mică dintr-un colț al pungii. Țeavă glazură pe cookie-uri după cum doriți.