Oală de bază de mazăre
Oală de bază de mazăre este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, mazăre cu ochi roz, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Instant Pot pui Tikka Masala cu conopidă și mazăre, Oală de bază de mazăre, și Tradiționale De Bază Black Eyed Peas.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 2 minute.
Adăugați mazăre, apă și slănină; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, parțial acoperit, 30 de minute sau până se înmoaie. Aruncați slănina. Se amestecă sare și piper.