Oală Cu Cinci Fasole
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Oala cu cinci fasole ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 306 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați năut, fasole la cuptor, fasole lima și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Paste De Dovlecei Cu O Oală.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1 cană de lichid. Puneți fasolea și lichidul deoparte.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 3 linguri de picături în tigaie. Crumble bacon.
Adăugați ceapa în picături în tigaie și gătiți 10 minute la foc mediu sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Se amestecă slănina, zahărul și ingredientele rămase; gatiti la foc mediu-mic pana se ingroasa si clocoteste (aproximativ 15 minute), amestecand ocazional.
Combinați fasolea, lichidul de fasole rezervat și amestecul de ceapă într-o caserolă de 3 litri acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 350 45 de minute, amestecând la fiecare 15 minute.