Oale espresso de ciocolată de Cr cca

Oale espresso de ciocolată de Cr cca
Oale de espresso de ciocolată de Cr cca fără gluten băutură. O porție conține 334 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Dacă aveți ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, garnisiți: bucle de ciocolată dulce-amăruie, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Ciocolata-Espresso oale de Cr cca, Ciocolata-Espresso oale de Cr cca, și Oale de Cr Pcormme cu ciocolată, Chile și Espresso.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți ciocolata într-un vas termorezistent. Aduceți smântână, lapte, praf de espresso (după gust) și un vârf de sare doar la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând până când pudra de espresso este dizolvată, apoi turnați peste ciocolată, amestecând până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
CiocolataCiocolata
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Bateți gălbenușurile, zahărul și un vârf de sare într-un alt castron, apoi adăugați amestecul de ciocolată caldă într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă de 1 litru și se răcește complet, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Linia de jos a unei tigaie (suficient de mare pentru a ține ramekins) cu un prosop de bucătărie pliat și aranja ramekins pe prosop. Puneți mai multe găuri într-o foaie mare de folie cu o frigăruie. Împărțiți crema între ramekins, apoi coaceți cremele într-o baie de apă fierbinte, tigaia acoperită strâns cu folie, până când cremele sunt așezate în jurul marginilor, dar încă ușor oscilante în centre, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
FrigaruiFrigarui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Transferați ramekins într-un raft pentru a se răci complet, neacoperit, aproximativ 1 oră. (Cremele se vor seta pe măsură ce se răcesc.) Se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
* Disponibil la unele supermarketuri, magazine de produse alimentare de specialitate și
8
Catalogul brutarului (800-827-6836).
1
* Pots de CR crincormme se poate răci până la 2 zile. ·
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista