Oala Sub Presiune Vegan Fasole Neagră Chili

Oala Sub Presiune Vegan Fasole Neagră Chili
Oala sub presiune Vegan Black Bean Chili este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 488 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, chimen măcinat, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Sub Presiune Plăcintă Cu Chili Cu Fasole Albă, Oală Sub Presiune Supă Cubaneză De Fasole Neagră, și Supă picantă de pui și fasole neagră în oala sub presiune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un castron mare și culegeți-le, aruncând orice fasole sau pietre sparte. Acoperiți cu cel puțin 3 inci de apă rece și lăsați să se înmoaie neacoperit și la temperatura camerei timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
SobaSoba
4
Adăugați usturoiul, ardeiul gras, ceapa și 1 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
5
Adăugați pudra de chili și chimenul și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
ChimenChimen
6
Adăugați pasta de roșii și chipotles și amestecați pentru a acoperi amestecul de ceapă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pasta de rosii nu mai are gust crud, aproximativ 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CeapăCeapă
7
Adăugați apa măsurată, roșiile zdrobite, fasolea rezervată și restul de 2 lingurițe de sare și amestecați pentru a combina.Blocați capacul oalei sub presiune în poziție și aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura plitei la mediu și gătiți chili-ul timp de 30 de minute, ajustând căldura după cum este necesar pentru a menține un flux vizibil și constant de abur care scapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
FasoleFasole
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
SobaSoba
8
Scoateți oala sub presiune de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural timp de 15 minute.Eliberați cu grijă rapid orice presiune rămasă în aragaz, apoi scoateți capacul (țineți fața departe de aburul care scapă).Se amestecă porumbul și se lasă să stea 3 minute pentru a se încălzi. Gustați și condimentați chiliul cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
9
Serviți cu garniturile la alegere.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista