O salată de scoici arse, Salsa de Mango și fâșii de Tortilla

O salată de scoici arse, Salsa de Mango și fâșii de Tortilla
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? O salată de scoici prăjite, Salsan de Mango și fâșii de Tortilla ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 345 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pulbere ancho chile, suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Scoici de mare arse cu Salsa de Mango-pepene galben, Scoici Coapte Cu Salsa De Fasole Neagră Mango, și Scoici Arse Cu Slaw De Mango Carmelizat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ancho, chimen, sare și piper într-un castron mediu de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare până la fumat.Dragă 1 parte a fiecărei scoici în amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați scoicile în tigaia încălzită, chile cu fața în jos și gătiți timp de 20 de secunde.Reduceți căldura scăzută, întoarceți scoicile și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți uleiul la 375 de grade F. prăjiți fâșiile de tortilla în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Așezați verdeața mixtă (salată) într-un castron mare, stropiți cu câteva linguri de vinetă și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați verdele pe un platou mare. Aranjați scoicile în jurul platoului. Movilă salsa de mango și apoi tortilele prăjite în centrul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
VerziiVerzii
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Stropiți totul cu mai multă vinetă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista