O ' Choco Cafe Tort-Semi-Casnică
O ' Choco Cafe Cake-Semi-Casnică necesită aproximativ 6 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 652 calorii, 9g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de înghețată de cafea pint, prăjituri de ciocolată, înghețată de ciocolată pint și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Tort De Rom-Semi-Casnică, Mexicali Enchiladas-Semi-Casnică, și Orez Colorat-Semi-Casnică sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți înghețata pe tejghea timp de aproximativ 30 până la 45 de minute pentru a se înmuia, dar nu pentru a se topi.
Zdrobiți fursecurile într-un robot de bucătărie împreună cu untul.
Pulverizați o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu spray de gătit și tapetați-o cu hârtie cerată, astfel încât hârtia să acopere părțile laterale și să fie mai înaltă decât tigaia. Hârtia ar trebui să cadă peste părțile laterale ale tigaiei. Apăsați fursecurile zdrobite în fundul tigaiei pentru a face un strat gros. Nu permiteți cookie-urilor să urce în lateral.
Puneți înghețata în ordinea pe care o preferați. (De obicei fac cafea, ciocolată și apoi vanilie.) Neteziți fiecare strat înainte de a turna următoarea aromă de înghețată pentru a face o suprafață plană pentru următorul strat. Umpleți tigaia cu ultimul strat, astfel încât înghețata să fie la același nivel cu părțile laterale ale tigaiei.
Se acoperă cu folie de plastic și se pune la congelator până când înghețata este fermă și solidă, cel puțin 5 până la 6 ore. (De obicei încep asta dimineața pentru a servi ca desert după cină.)
Odată ce înghețata este fermă și solidă, îndepărtați folia de plastic. Scufundați tigaia în apă caldă pentru a ușura îndepărtarea, dar nu lăsați apa să pătrundă în tigaie. Inversați pe o farfurie decorativă, folosind hârtia cerată pentru a ușura tortul din tigaie.
Scoateți hârtia cerată și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "