Năut în sos de roșii cu Feta și vin
Nevoie de un sos fără gluten și vegetarian? Năutul în sos de roșii cu Fetan și vin ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, oregano, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ouă fierte în sos de roșii cu năut și Feta, Ouă fierte în sos de roșii cu năut și Feta, și Ouă Fierte În Sos De Roșii Cu Năut Și Feta.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu și amestecați ceapa, usturoiul și oregano. Gatiti si amestecati aproximativ 10 minute, pana cand ceapa este frageda.
Se amestecă roșiile în tigaie și se gătește până se încălzește.
Se amestecă vinul și se continuă gătitul aproximativ 15 minute, până se îngroașă.
Amestecați fasolea garbanzo și brânza feta în tigaie și gătiți 5 minute, până când brânza s-a topit. Condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire.