Năut saut cu Broccoli și parmezan
Năutul saut cu Broccoli și parmezan este un fără gluten garnitură. O porție conține 192 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de usturoi, așchii de parmezan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Varză Picantă Saut Cu Năut Și Parmezan, Saut năut cu șuncă și Kale, și Saut Penne cu conopidă și năut.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare (de preferință una cu capac), încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când este fierbinte. Adăugați cu grijă ceapa, usturoiul și sarea, și saut, amestecând des, până când ceapa devine transparentă și usturoiul începe să devină maro auriu, 4 până la 5 minute.
Aruncați broccoli; saut timp de 3 minute.
Adăugați naut, bulion și ardei roșu. Amestecați o dată, acoperiți și gătiți încă 3 minute, doar pentru a încălzi și a termina de gătit broccoli.
Descoperiți, condimentați cu piper, presărați parmezan și serviți.