Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați năutul copt cu Paneer. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.78 pe portie. O porție conține 229 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei, chile, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Paneer la cuptor cu o oală cu năut și spanac, Năut La Cuptor, și Paneer la cuptor în sos de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapă, usturoi, ghimbir și chile. Gatiti pana cand ceapa este moale (aproximativ 5 minute), amestecand ocazional. Se amestecă garam masala, pudră de chili și zahăr; gatiti pana se parfumeaza (1 sau 2 minute), amestecand continuu.
Adăugați lapte de cocos și coriandru; gatiti pana cand amestecul ajunge la fierbere, amestecand continuu. Reduceți focul la foc mic; gatiti pana cand rosiile se descompun si amestecul se ingroasa (aproximativ 20 de minute), amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
1 Kg Tortillas De Maíz
Tomate
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Înveliți un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Puneți uleiul rămas într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați jumătate de spanac în sosul de roșii; gatiti pana se ofileste (aproximativ 3 minute), amestecand frecvent.