Năut la cuptor cu Paneer

Năut la cuptor cu Paneer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați năutul copt cu Paneer. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.78 pe portie. O porție conține 229 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei, chile, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Paneer la cuptor cu o oală cu năut și spanac, Năut La Cuptor, și Paneer la cuptor în sos de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapă, usturoi, ghimbir și chile. Gatiti pana cand ceapa este moale (aproximativ 5 minute), amestecand ocazional. Se amestecă garam masala, pudră de chili și zahăr; gatiti pana se parfumeaza (1 sau 2 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Garam MasalaGaram Masala
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
ZahărZahăr
3
Adăugați roșiile; gatiti (aproximativ 3 minute), amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
4
Adăugați lapte de cocos și coriandru; gatiti pana cand amestecul ajunge la fierbere, amestecand continuu. Reduceți focul la foc mic; gatiti pana cand rosiile se descompun si amestecul se ingroasa (aproximativ 20 de minute), amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Înveliți un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Puneți uleiul rămas într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați jumătate de spanac în sosul de roșii; gatiti pana se ofileste (aproximativ 3 minute), amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
SpanacSpanac
9
Adăugați spanacul rămas; gatiti pana se ofileste (2-3 minute), amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
10
Răspândiți sosul de roșii în vas; lingură năut deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
NăutNăut
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
11
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
12
Așezați brânza uniform peste vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
13
Coaceți până când sosul este Bulbuc și brânza și fasolea s-au rumenit (20-30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FasoleFasole
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți din cuptor; servi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista