Năut Indian
Năutul Indian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 187 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. 118 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de usturoi, rădăcină de ghimbir, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Năut În Stil Indian, Năut Condimentat Indian, și Năut condimentat Indian cu spanac.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul, ceapa și ghimbirul și se gătește până se rumenesc. Se amestecă garam masala, channa Masala spice, roșii, apă și garbanzos; condimentează după gust cu sare. Se aduce la foc mic, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe până garbanzos sunt foarte moi, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.