Năut Indian

Năut Indian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați năutul Indian. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 187 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână roșii, rădăcină de ghimbir, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Năut În Stil Indian, Năut Condimentat Indian, și Năut condimentat Indian cu spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul, ceapa și ghimbirul și se gătește până se rumenesc. Se amestecă garam masala, channa masala spice, roșii, apă și garbanzos; condimentează după gust cu sare. Aduceți la foc mic, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când garbanzos sunt foarte moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
NăutNăut
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
TomateTomate
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista