Năut de busuioc și lămâie cu macrou

Năut de busuioc și lămâie cu macrou
Dacă aveți despre 25 minute pentru a petrece în bucătărie, nautul de busuioc și lămâie cu macrou ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 372 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 84 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, ceapă de primăvară, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Orzo cu anghinare, roșii, năut, feta și sos de busuioc cu lămâie, Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, și Macrou întreg la grătar cu lămâie, Oregano și măsline.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare, superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați ceapa de primăvară, usturoiul și coaja de lămâie, apoi gătiți timp de 2 minute până când ceapa este fragedă, dar încă foarte verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați nautul, apoi amestecați până când este bine acoperit în amestecul de ceapă. Zdrobiți ușor cu un tocător de cartofi, apoi adăugați bulionul și roșiile. Se fierbe timp de 3-4 minute sau până când lichidul este absorbit, apoi se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu. Condimentați fileurile de macrou pe ambele părți și prăjiți timp de 3 minute pe fiecare parte, începând de pe partea pielii. Probabil că va trebui să le gătiți în două loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De MacrouFile De Macrou
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați busuiocul și o stoarcere de suc de lămâie la năut, apoi condimentați după gust. Pentru a servi, lingurați năutul cald pe farfurii de servire, stropiți cu puțin ulei de măsline în plus și acoperiți cu fileurile de macrou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De MacrouFile De Macrou
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista