Năut de busuioc și lămâie cu macrou

Dacă aveți despre 25 minute pentru a petrece în bucătărie, nautul de busuioc și lămâie cu macrou ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 372 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 84 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, ceapă de primăvară, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Orzo cu anghinare, roșii, năut, feta și sos de busuioc cu lămâie, Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, și Macrou întreg la grătar cu lămâie, Oregano și măsline.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare, superficială.
Adăugați ceapa de primăvară, usturoiul și coaja de lămâie, apoi gătiți timp de 2 minute până când ceapa este fragedă, dar încă foarte verde.
Adăugați nautul, apoi amestecați până când este bine acoperit în amestecul de ceapă. Zdrobiți ușor cu un tocător de cartofi, apoi adăugați bulionul și roșiile. Se fierbe timp de 3-4 minute sau până când lichidul este absorbit, apoi se lasă deoparte să se răcească ușor.
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu. Condimentați fileurile de macrou pe ambele părți și prăjiți timp de 3 minute pe fiecare parte, începând de pe partea pielii. Probabil că va trebui să le gătiți în două loturi.
Adăugați busuiocul și o stoarcere de suc de lămâie la năut, apoi condimentați după gust. Pentru a servi, lingurați năutul cald pe farfurii de servire, stropiți cu puțin ulei de măsline în plus și acoperiți cu fileurile de macrou.