Năutul curry și fasolea neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD pe porție. O porție conține 264 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți gingerroot, năut, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată de orez curry cu năut negru și Mango, Salată de legume încărcată cu naut și fasole neagră, și Orez din Orientul Mijlociu cu fasole neagră și naut.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adauga ceapa si gingerroot; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă pudra de curry; gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Ghimbir
Ceapă
3
Adăugați roșiile; gatiti 1 minut sau pana cand amestecul este usor ingrosat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
4
Adăugați sare, fasole neagră și naut; se amestecă bine. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră
Năut
Sare
5
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul proaspăt și sucul de lămâie.