Năut Curry
Reteta Curry de năut ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 40 minute. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 141 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Un amestec de rădăcină de ghimbir, coriandru măcinat, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 407 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Năut Curry, Curry de năut Vij, și Curry De Năut Roșu.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți ceapa până se înmoaie.
Se amestecă usturoiul, ghimbirul, cuișoarele, scorțișoara, chimenul, coriandrul, sarea, cayenne și turmericul. Gatiti 1 minut la foc mediu, amestecand constant.
Se amestecă fasolea garbanzo și lichidul lor. Continuați să gătiți și amestecați până când toate ingredientele sunt bine amestecate și încălzite.
Scoateți din căldură. Se amestecă cilantro chiar înainte de servire, rezervând 1 lingură pentru garnitură.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner]()
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.