Năut cu Chili, usturoi și cimbru

Nevoie de un farfurie vegană? Năutul cu Chili, usturoi și cimbru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 438 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, maldon, cuișoare de grăsime usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Usturoi picant cimbru prăjit năut (GF, Sf + Vegan ) , Năut Curry Prăjit Cu Rozmarin Și Cimbru, și Năut Prăjit Cu Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați năutul în suficientă apă rece pentru a acoperi generos și faceți o pastă cu făina, sarea și bicarbonatul de sodiu și puțin mai multă apă rece.
Adăugați acest lucru la năutul înmuiat. Lăsați timp de 24 de ore.
Scurgeți și clătiți bine năutul într-o strecurătoare sub apă curgătoare rece în chiuvetă. Puneți-le într-o cratiță mare, acoperiți abundent cu apă rece și adăugați ceapa înjumătățită, crengute de cimbru și ulei de măsline. Nu sare: în acest stadiu ar face pielea dură. Puneți un capac, aduceți la fierbere și lăsați bulele să se îndepărteze timp de o oră și jumătate. În această etapă vă face doar să scoateți capacul pentru a vedea cât de gătite sunt năutul; puteți adăuga și acum sare. Dacă sunt gătite, ar trebui să coborâți într-o ceașcă de măsurare pentru a îndepărta aproximativ 2 1/4 căni din apa de gătit; altfel continuați până când sunt gata.
După ce v - ați rezervat lichidul de gătit pentru năut, scurgeți năutul și îndepărtați - cu clești pentru ușurință-bucățile de ceapă și cimbru. Acest lucru nu trebuie să fie efectuat fără milă, ci doar să scapi de orice biți evideni. Odată rece, puteți așeza năutul într-un coș de depozitare, aruncându-le mai întâi în ulei de măsline pentru a preveni uscarea, până când aveți nevoie de ele; sau altfel gătiți-le până la etapa finală, lăsați-le să se răcească și refrigerați-le într-un recipient acoperit sau castron acoperit cu folie de plastic.
Semănați aproximativ și tocați ardeiul roșu de chile, curățați și tăiați ceapa, apăsați pe căței de usturoi pentru a slăbi, apoi îndepărtați piei, adăugați totul, împreună cu frunzele de cimbru, în procesor și blitz la o pulpă. Într - o tigaie mare, adâncă sau caserolă - orice se potrivește-se toarnă uleiul de măsline, iar când este cald, vârful în pulpa de la procesor.
Se presară cu sare și se gătește ușor, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Adăugați năutul și întoarceți-l pentru a acoperi, apoi turnați aproximativ jumătate din lichidul de gătit de năut și aduceți la fierbere. Puneți un capac și lăsați să gătească ușor până când năutul este fierbinte și moale; probabil că va trebui să scoateți capacul la sfârșitul gătitului pentru a lăsa excesul de apă să se evapore. Dacă, totuși, rămâneți fără lichid înainte ca năutul să fie fraged și suficient de soused, pur și simplu adăugați mai multă apă rezervată.
Când năutul este gata, transformați-l într-un castron mare sau păstrați-l în tigaia în care le-ați gătit.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și amestecați până când năutul este lucios, dar nu prea gros.
Presărați peste sare de mare și câteva frunze de cimbru dacă doriți (și se întâmplă să aveți unele împrăștiate oricum pe suprafața de lucru - s-ar putea bine în această etapă) sau lăsați-le pur și simplu unse și sărate.