Năut cu Chili, usturoi și cimbru

Năut cu Chili, usturoi și cimbru
Nevoie de un farfurie vegană? Năutul cu Chili, usturoi și cimbru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 438 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, maldon, cuișoare de grăsime usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Usturoi picant cimbru prăjit năut (GF, Sf + Vegan ) , Năut Curry Prăjit Cu Rozmarin Și Cimbru, și Năut Prăjit Cu Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați năutul în suficientă apă rece pentru a acoperi generos și faceți o pastă cu făina, sarea și bicarbonatul de sodiu și puțin mai multă apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Adăugați acest lucru la năutul înmuiat. Lăsați timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3
Scurgeți și clătiți bine năutul într-o strecurătoare sub apă curgătoare rece în chiuvetă. Puneți-le într-o cratiță mare, acoperiți abundent cu apă rece și adăugați ceapa înjumătățită, crengute de cimbru și ulei de măsline. Nu sare: în acest stadiu ar face pielea dură. Puneți un capac, aduceți la fierbere și lăsați bulele să se îndepărteze timp de o oră și jumătate. În această etapă vă face doar să scoateți capacul pentru a vedea cât de gătite sunt năutul; puteți adăuga și acum sare. Dacă sunt gătite, ar trebui să coborâți într-o ceașcă de măsurare pentru a îndepărta aproximativ 2 1/4 căni din apa de gătit; altfel continuați până când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
După ce v - ați rezervat lichidul de gătit pentru năut, scurgeți năutul și îndepărtați - cu clești pentru ușurință-bucățile de ceapă și cimbru. Acest lucru nu trebuie să fie efectuat fără milă, ci doar să scapi de orice biți evideni. Odată rece, puteți așeza năutul într-un coș de depozitare, aruncându-le mai întâi în ulei de măsline pentru a preveni uscarea, până când aveți nevoie de ele; sau altfel gătiți-le până la etapa finală, lăsați-le să se răcească și refrigerați-le într-un recipient acoperit sau castron acoperit cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Semănați aproximativ și tocați ardeiul roșu de chile, curățați și tăiați ceapa, apăsați pe căței de usturoi pentru a slăbi, apoi îndepărtați piei, adăugați totul, împreună cu frunzele de cimbru, în procesor și blitz la o pulpă. Într - o tigaie mare, adâncă sau caserolă - orice se potrivește-se toarnă uleiul de măsline, iar când este cald, vârful în pulpa de la procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se presară cu sare și se gătește ușor, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați năutul și întoarceți-l pentru a acoperi, apoi turnați aproximativ jumătate din lichidul de gătit de năut și aduceți la fierbere. Puneți un capac și lăsați să gătească ușor până când năutul este fierbinte și moale; probabil că va trebui să scoateți capacul la sfârșitul gătitului pentru a lăsa excesul de apă să se evapore. Dacă, totuși, rămâneți fără lichid înainte ca năutul să fie fraged și suficient de soused, pur și simplu adăugați mai multă apă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Când năutul este gata, transformați-l într-un castron mare sau păstrați-l în tigaia în care le-ați gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și amestecați până când năutul este lucios, dar nu prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
10
Presărați peste sare de mare și câteva frunze de cimbru dacă doriți (și se întâmplă să aveți unele împrăștiate oricum pe suprafața de lucru - s-ar putea bine în această etapă) sau lăsați-le pur și simplu unse și sărate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista