Năut Condimentat
Năutul condimentat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Năut Condimentat, Năut Copt Condimentat, și Năut Condimentat Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți și clătiți năutul, apoi așezați-le pe prosoape de hârtie timp de aproximativ 10 minute pentru a îndepărta umezeala. Încercați să le uscați complet. Un truc este să le puneți pe foaia de copt și să le lăsați să stea la cuptor timp de aproximativ 5 minute pe măsură ce se preîncălzește.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie și grăsime cu un strat foarte subțire de ulei de măsline.
Întindeți năutul pe foaia de copt și prăjiți-l, nesezonat timp de 15 minute.Între timp, amestecați untul, uleiul și sosul de soia împreună într-o ceașcă mică.
Amestecați condimentele împreună într-un altul.
Scoateți năutul copt și stropiți cu amestecul de unt.
Presărați condimente deasupra și amestecați bine. Reveniți la cuptor pentru încă 15 minute. Verificați din nou mazărea — nu ar trebui să fie arse, dar în acest moment probabil că nu vor fi complet crocante.Opriți cuptorul.
Scoateți năutul, rotiți-le în tigaie și reveniți la cuptorul acum "oprit".
Lăsați-i să stea în cuptorul cald cu ușa întredeschisă timp de aproximativ 30 de minute, apoi scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.Dacă mazărea dvs. nu este crocantă folosind această metodă, încercați din nou și lăsați-o să stea cu ușa cuptorului închisă. S-ar putea să fie nevoie de puțină experimentare pentru a vă aduce cuptoarele și timpul la setările potrivite, dar acesta este un început bun.