Năsturel și salată de portocale
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Năsturel și salată de portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 133 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți suc de lămâie, ulei de măsline, bucăți de dimensiuni de mușcătură, crengute fragede de năsturel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Năsturel Și Salată De Portocale, Salată De Năsturel Și Portocale, și Friptură, Năsturel și salată de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit mic, ascuțit, tăiat se termină portocaliu, suficient de adânc pentru a dezvălui carnea. Setați portocaliu pe un capăt tăiat pe o placă. Urmând curba cu cuțitul, tăiați coaja și miezul alb, până la carnea portocalie. Exploatație portocaliu peste un filtru set peste un castron mic pentru a prinde suc, tăiate între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente; picătură segmente în filtru. Strângeți sucul din membrane în castron; aruncați membranele.
Într-un castron mare, amestecați împreună ulei de măsline, suc de lămâie și 1 lingură de suc de portocale; rezervați sucul rămas pentru o altă utilizare.
Adăugați năsturel, segmente portocalii și migdale.
Adăugați sare și piper după gust și amestecați din nou. Movilă pe plăci.