Nuggeturi De Fazan

Nuggeturi De Fazan
Nuggeturile de fazan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6. O porție conține 725 calorii, 39G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 3.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fulgi de cartofi, ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Fazan cu varză murată, și Fazan într-un ciob pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o friteuză adâncă pentru 375 până la 400 de grade F (190 până la 200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2
Presărați carnea de fazan cu fragezitor de carne și lăsați ușor cu un ciocan pentru a face toate bucățile uniforme și aceeași grosime. Folosind un bol mediu, combinați făina, sarea condimentată, piperul, fulgii de cartofi și firimiturile de cracker zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
4
Într-un bol mediu separat, combinați oul și laptele și bateți până se omogenizează. Înmuiați fâșiile de carne de fazan în amestecul de ouă, apoi dragați fiecare fâșie în amestecul de făină. Înveliți bine și bine și așezați-vă pe o farfurie, astfel încât benzile să poată fi transferate cu ușurință în friteuza adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați fâșiile într-o friteuză adâncă setată la 375 până la 400 de grade F (190 până la 200 de grade C) până se rumenesc. (Notă: puteți, de asemenea, să le prăjiți într-o tigaie la foc mediu până la mare cu 1 cană de ulei pentru prăjirea în tigaie, dar poate fi necesar să le răsturnați dacă nu sunt scufundate în ulei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista