Nuggets de pui cu sos de muștar de miere
Pepite de pui cu sos de scufundare cu muștar de miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 51 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 241 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, piept de pui, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Chick-Fil-o pepite de pui cu miere muștar scufundare sos imitator, Imitator Chick-Fil - o pepite cu miere muștar scufundare sos, și Nuggets de pui cu sos de muștar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Întindeți chipsurile de cartofi zdrobite într-un vas puțin adânc. Bateți împreună oul și laptele într-un castron puțin adânc. Scufundați cuburile de pui în amestecul de ouă și apoi dragați-le în chipsuri.
Așezați pepite de pui pe o foaie de copt și stropiți cu unt topit.
Coaceți timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Pepitele de pui pot fi congelate după coacere.
Serviți cu sosul preferat, cum ar fi muștar de miere sau pansament de fermă.
Combinați toate ingredientele, cu excepția sucului de portocale; se amestecă bine. Consistență subțire până la turnare pentru pansament sau consistență de scufundare pentru scufundări cu suc de portocale. Acoperiți și răciți timp de 2 sau 3 ore.