Nuga înmuiată în ciocolată cu caise uscate
Nuga înmuiată în ciocolată cu caise uscate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 2 minute. Un amestec de caise, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Caise Uscate Cu Ciocolată, Caise Cu Ciocolată, și Caise Crocante Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Echipament Special: un termometru cu bomboane
Pulverizați o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu spray de gătit pentru legume. Aliniați partea inferioară și părțile laterale ale tigaiei cu hârtie cerată, permițând hârtiei să depășească cu 2 inci pe fiecare parte. Pulverizați ușor hârtia cerată în interiorul tigaiei.
Într-o cratiță de 2 litri, combinați zahărul, apa și mierea la foc mic. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Aduceți la foc mic și gătiți până când siropul devine chihlimbar și înregistrează 315 grade F pe un termometru cu bomboane, aproximativ 15 până la 20 de minute.
În timp ce siropul se gătește, într-un mixer de suport prevăzut cu atașamentul pentru bici, bateți albușurile până când țin vârfuri moi, aproximativ 2 minute.
Cu mixerul care rulează la viteză mică, turnați încet siropul în albușurile de ou. Măriți viteza la mare și bateți până când amestecul este foarte gros, aproximativ 7 minute. Bateți în extractul de vanilie. Îndoiți 1/2 din caise. Folosind o spatulă pulverizată cu spray de gătit, răzuiți amestecul în tigaia pregătită pentru pâine.
Presărați caisele rămase deasupra. Îndoiți bucățile de hârtie cerată deasupra pe suprafața amestecului. La frigider până la ferm, aproximativ 4 ore.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie cerată.
Scoateți hârtia cerată din Nuga și aruncați-o. Folosind un cuțit pulverizat cu spray de gătit, tăiați Nuga pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate în 8 bucăți. Scufundați 1 capăt al nugatului în ciocolata topită și așezați-l pe foaia de copt pregătită. La frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.