Nuci și parmezan Bruschetta
Nuci și parmezan Bruschetta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 356 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de baghetă, sare kosher, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bruschettan de sfeclă prăjită de Lulu pe andive cu nuci caramelizate, Broccoli cu parmezan și nuci, și Kraft Parmesan Bruschetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați subțire o jumătate de baghetă.
Așezați rundele pe o foaie de copt și fierbeți-le până se rumenesc (aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte). Pulsează nucile, parmezanul și sarea într-un robot de bucătărie până se sfărâmă.
Adăugați sucul de lamaie. În timp ce mașina funcționează, adăugați uleiul într-un flux lent și constant.
Răspândiți amestecul pe runde.
Încingeți bruschetta cu parmezan suplimentar, dacă doriți.