Nuci verzi cu slănină și brânză albastră
Nuci verzi cu slănină și brânză albastră este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de slănină, haricots verts, brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Răspândirea Brânzei Albastre, Brânză albastră Bluestem și porumb condimentat cu nucă, și Verzii cu pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați vârfurile haricots și gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Scoateți fasolea din apă și puneți-o imediat într-un bol cu apă cu gheață.
Scoateți vârfurile haricots din apa cu gheață și puneți-le deoparte într-un bol mediu.
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă.
Scoateți slănina și așezați-o pe prosoape de hârtie.
Adăugați fasolea în picăturile de slănină și gătiți la foc mediu timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați brânza albastră și aruncați doar până când începe să se topească. Rupeți slănina gătită în bucăți de mărimea mușcăturii și adăugați-o în tigaie. Finalizați amestecând în pecanele tocate prăjite. Condimentează cu ardeiul negru proaspăt măcinat și doar un mic vârf de sare kosher.