Nuci suedeze II

Nuci suedeze II este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru $ 5.29 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 140g de grăsime, și un total de 1586 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. 47 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, sare, jumătăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi pecanul, puteți urma acest fel principal cu Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – aceasta este o plăcintă ușoară cu pecan ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Nuci de ziar: nuci condimentate indiene cu nucă de cocos, Plăcintă Cu Mere Suedeză, și Chiftele Suedeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Bateți albușurile de ou până când încep să se formeze vârfuri moi.
Adăugați zahăr, sare și vanilie; bateți până se formează vârfuri rigide și devin lucioase. Îndoiți nucile și acoperiți bine cu amestecul de albus de ou.
Topiți untul într-o tigaie de copt de 9x13 inci introducând tigaia în cuptor. Răspândiți uniform nucile acoperite peste untul topit în tigaie.
Coaceți timp de 30 de minute, amestecând și întorcând nucile la fiecare 8 minute sau până când untul nu mai rămâne în tigaie.
Puneți nucile fierbinți pe folie și lăsați să se răcească. Poate fi depozitat într-un recipient etanș timp de câteva săptămâni!