Nuci Pecan Prăjite Picante
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 226 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, sare kosher, tabasco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Nuci Pecan Prăjite Zingy, Vafe de banane cu nuci pecan prăjite, și Kasha cu praz și nuci pecan prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc moderat, apoi amestecați sosul Worcestershire, Tabasco, piper și sare.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați nuci pecan, aruncând pentru a acoperi bine.
Se întinde în 1 strat într-o tigaie superficială și se coace până se parfumează și o nuanță mai închisă, 8 până la 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Pecanele pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei reci.