Nuci Pecan Prăjite Cu Miere
Pecanii prăjiți cu miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 288 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ienibahar măcinat, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tăiței prăjiți de dovleac cu sos de portocale-afine și nuci pecan prăjite cu miere, Sfeclă prăjită cu nuci pecan glazurate cu miere, și Pui De Arțar Și Portocaliu Cu Nuci Pecan Piperate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă miere, piper, sare și ienibahar și se adaugă nuci pecan, aruncând pentru a acoperi bine.
Întindeți pecanele în 1 strat într-o tigaie superficială (adâncă de 1 inch) și presărați cu zahăr.
Coaceți în mijlocul cuptorului 15 minute, apoi amestecați pecanele și coaceți încă 5 minute.
Transferați pe o foaie de ceară sau hârtie pergament pentru a se răci și, lucrând rapid, separați pecanele cu o furculiță cât sunt încă calde.
Se servește la temperatura camerei.