Nuci pecan dulci și condimentate
Pecanele dulci și condimentate sunt o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Acest hor d ' oeuvre are 274 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt crăpat, nuci pecan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi dulci condimentați cu aragaz lent cu nuci pecan, Gratin de cartofi dulci cu nuci pecan condimentate cu Chile, și Cartofi Dulci Marocani Condimentați Cu Floricele De Porumb, Nuci Pecan Și Pepitas.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați agave, piper, sare, ienibahar și zahăr.
Adăugați nucile pecan, aruncând pentru a acoperi bine.
Întindeți nucile pecan într-o tigaie superficială și coaceți în mijlocul cuptorului timp de 15 până la 18 minute. Se amestecă și se coace încă 7 minute.
Transferați pe o foaie de hârtie pergament și lăsați să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, rupeți pecanele.
Ceea ce face ca această rețetă să cânte cu adevărat: dulceața agavei și gustul puternic de piper fac din aceasta o nucă de cocktail perfectă. De asemenea, acestea îngheață frumos. Faceți un lot dublu și atunci când oamenii doar pop peste aveți o comoară ascunsă în congelator pentru ei.