Nuca De Cocos Halibut

Nuca De Cocos Halibut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul de nucă de cocos. Pentru $ 3.6 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 4592 calorii, 29G de proteine, și 496g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți bucăți de nuc, făină, spălare de ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza piesele de nuc ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Ciocolata-Nuc ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Covrig - Nuc Crusted Halibut, Halibut prăjit cu crustă de nucă, și Nuc Halibut Crusted Cu Sos De Soia Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti peștele, înveliți mai întâi peștele cu făină, atingeți excesul și apoi scufundați în spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Amestecați pesmetul, nuca de cocos și nucile împreună într-o a treia tigaie. Terminați peștele în amestecul de pâine de nucă de cocos. Asigurați-vă că pâinea acoperă uniform peștele, apoi repetați cu peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Încălziți uleiul într-o oală mare, grea sau friteuză la 350 de grade F. Odată ce peștele a fost pâine, aruncați peștele pâine în ulei și gătiți până se rumenesc, aproximativ 90 de secunde. Întoarceți peștele o dată în timpul procesului de gătit. Odată gătit, îndepărtați și lăsați să se odihnească pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În timpul odihnei, presărați sare și piper, apoi stoarceți lămâia peste peștele gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Servi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista