Nuc Salvie Gratin
Nevoie de un garnitură fără gluten? Gratinul de salvie de nucă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 462 calorii, 13g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți nuci, cartofi de aur yukon, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi De Salvie Au Gratin, Cartofi De Salvie Au Gratin, și Gratin De Cartofi Dulci Și Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți suportul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Într-o cratiță la foc mic, adăugați smântâna și 3/4 cană de nuci. Aduceți doar la foc mic și apoi mențineți cald la cel mai mic foc în timp ce construiți straturile de cartofi.
Într-un vas de copt mare, ușor uns, de 9 x 13 inci, aranjați 1/3 din feliile de cartof care acoperă fundul vasului, suprapunându-se ușor. Se condimentează generos cu sare și piper și se presară cu puțin salvie, 1/3 din Gruyere și o ladă de amestec încălzit de cremă de nuc. Repetați încă 1 dată exact în același mod.
Strat pentru a 3-A și ultima dată doar cu cartofii, asigurându-vă că le aranjați în rânduri drepte frumoase. Apoi acoperiți partea superioară a cartofilor cu crema de nucă încălzită rămasă și acoperiți cu ultima 1/3 cană de brânză.
Se presară cu sare și piper, după gust.
Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 de grade și îndepărtați folia. Continuați să coaceți până când partea de sus începe să devină aurie, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor și faceți tot posibilul pentru a lăsa gratinul să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute înainte de servire. Mănâncă și bucură-te!