Nuc Praline Brie și platou de fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați nucul Praline Brie și platoul de fructe. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 320 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați roata brie, zahăr brun, nuci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Praline Brie, Pecan Praline Coapte Brie, și Platou De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și împărțiți strugurii în ciorchini. Topiți împreună zahărul, untul și siropul de porumb într-o cratiță la foc mic. Se fierbe timp de 3 minute, apoi se amestecă nucile.
Tăiați Brie în pene și aranjați pe tava rotundă de servire. Lingurați 1 linguriță de amestec de pralină peste fiecare pană și garnisiți cu strugurii.