Nu Tam-Tam De Pui
Nu pui tam-tam necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 564 calorii, 28G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de cereale de fulgi de porumb, maioneză, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Nu-Tam-Tam De Pui, Nu-Tam-Tam Cina Crocanta De Pui, și Fără fasole neagră, pui și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Clătiți puiul și uscați-l. Într-un castron mic amestecați maioneza, muștarul și brânza.
Periați amestecul pe bucăți de pui pentru a acoperi; refrigerați orice amestec rămas pentru scufundare.
Așezați firimiturile de cereale într-un vas sau castron superficial; rulați puiul în firimituri pentru a acoperi și așezați puiul acoperit într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile se limpezesc.