Noua Tigaie De Pui
Această rețetă face 35 de porții cu 27 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, frunze de oregano, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cajun pui Skillet cu paste-o ia pe bază de pui Skillet meal builder, Tigaie de pui dulce și acru – variație de bază a tigaiei de pui, și Tigaie mediteraneană de pui – o variantă a tigaiei de pui de bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați puiul cu următoarele 3 ingrediente într-un castron mare până când este acoperit uniform. Gatiti in tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 8 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând frecvent.
Scoateți din tigaie; deoparte.
Adăugați ardei în tigaie; gătiți și amestecați 2 min. Se amestecă oțet; gatiti 1 min. sau până când oțetul este gătit. Întoarceți puiul în tigaie cu roșii; se amestecă. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 15 min. sau până când se încălzește.
Se acoperă cu brânză; lăsați să stea, acoperit, 2 min. sau până se topește.