Nou și îmbunătățit Earl ' s Chocolate Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați noua și îmbunătățită Earl ' s Chocolate Pie. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, sirop de ciocolată, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Earl ' s Chocolate Pie, Tort De Ciocolată-Earl Grey, și Ciocolata Earl Grey Trufe.
Instrucțiuni
Coaceți o crustă de plăcintă de 9 inci folosind rețeta preferată de casă sau refrigerată sau congelată dough.In o cratiță mare (folosesc un metal complet îmbrăcat de 3 litri), bateți zahărul, pudra de cacao, făina, sarea, gălbenușurile de ou, laptele evaporat și apa împreună.
Puneți cratița la foc mediu și amestecați aproximativ cinci minute sau până când amestecul se îngroașă și încep să se formeze bule mari la suprafață. Din momentul în care amestecul începe să clocotească și să fiarbă, continuați să amestecați încă 1/2 minute.
Se ia de pe foc și se toarnă într-un vas de sticlă. Bateți rapid untul, apoi amestecați vanilia. Puneți o bucată de pergament cu unt sau hârtie de ceară deasupra și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de aproximativ o oră. Notă: În acest moment s-ar putea să credeți că umplutura pare să se subțire, dar se va seta când o răciți.
Se toarnă umplutura ușor răcită în coaja de plăcintă coaptă și se răcește câteva ore sau până când este foarte rece.Când plăcinta este răcită, bateți smântâna până când încep să se formeze vârfurile, bateți zahărul și vanilia până când vârfurile sunt rigide, apoi puneți smântâna într-o pungă de patiserie sau o pungă cu fermoar rezistent, cu capătul tăiat și pipetați-o deasupra.
Presărați nucile prăjite și tocate, apoi stropiți cu sirop de caramel și sirop de ciocolată.