Nou-Salată De Cartofi

Nou-Salată De Cartofi
Nou-salata de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 205 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi noi, muștar dijon, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola cu ouă de cartofi a la salată fierbinte de cartofi, salată Aloo anardana / salată de rodie de cartofi, și 5 Idei ușoare de salată de primăvară sănătoasă - salată grecească de cartofi – fără ouă) - Cat Cora – 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare și turnați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 1 Lingură. sare și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, 13 până la 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SareSare
3
Scurgeți, întoarceți cartofii în oală și acoperiți cu un prosop de bucătărie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Lăsați să stea, pe foc, până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
5
Într-un castron mic, combinați maioneza, muștarul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tăiați cartofii în jumătăți sau sferturi. Într-un castron mare, amestecați cartofii cu țelina, șalota și pătrunjelul. Îndoiți amestecul de maioneză și condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se servește la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista