Nou Clasic Fleică

Nou Clasic Fleică
Noua fleică clasică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 214 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de ceapă, ciuperci cu buton, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată, Fleică Clasică, și Fleică Clasică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați ceapa și ciupercile și gătiți până când lichidul se evaporă și ciupercile încep să se rumenească aproximativ 8 minute. Amestecați morcovii, pasta de roșii, cimbrul și usturoiul și gătiți, amestecând, încă 2 minute. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mare combinați carnea de vită, ovăzul, ouăle, sosul Worcestershire, amestecul de ciuperci, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă până se combină bine.
6
Transferați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inci și formați-l într-o pâine de aproximativ 5 inci lățime și 2 inci înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Într-un castron mic bateți sosul de roșii, melasa și muștarul și turnați peste fleică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Gatiti carnea pana cand un termometru pentru carne inregistreaza 160 de grade, aproximativ 55-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Dimensiune de servire: o felie groasă de 1 inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista