Noua fleică clasică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 214 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de ceapă, ciuperci cu buton, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată, Fleică Clasică, și Fleică Clasică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați ceapa și ciupercile și gătiți până când lichidul se evaporă și ciupercile încep să se rumenească aproximativ 8 minute. Amestecați morcovii, pasta de roșii, cimbrul și usturoiul și gătiți, amestecând, încă 2 minute. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mare combinați carnea de vită, ovăzul, ouăle, sosul Worcestershire, amestecul de ciuperci, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă până se combină bine.
6
Transferați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inci și formați-l într-o pâine de aproximativ 5 inci lățime și 2 inci înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Într-un castron mic bateți sosul de roșii, melasa și muștarul și turnați peste fleică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Gatiti carnea pana cand un termometru pentru carne inregistreaza 160 de grade, aproximativ 55-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.