Norvegiană Flatbreads

Norvegiană Flatbreads
Norvegiană Flatbreads ar putea fi doar Scandinave rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 118 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, smântână grea, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Varză Norvegiană, Clătite Norvegiene, și Ouă Norvegiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratiță medie la foc mare, combinați cartofii și apa rece pentru a acoperi. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți bine și forțați cartofii prin ricer sau moara de alimente într-un castron mare. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
BolBol
3
Se adaugă sare și smântână și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SareSare
4
Adăugați făină și amestecați până se formează aluatul (nu amestecați prea mult). Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul și scorțișoara. Ungeți ușor tigaia din fontă de 10 inci și puneți-o la foc moderat. Au pregătit sucitor, răzuitor de bancă de patiserie și spatulă metalică subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BatetiBateti
BolBol
6
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru bine făinată. Folosind răzuitor de bancă de patiserie, tăiați în jumătate și întoarceți jumătate în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
BolBol
7
Tăiați din nou altă bucată în jumătate; tăiați 1 bucată în 8 bucăți mici și rezervați altă bucată.
8
Bateți 1 bucată mică pentru a aplatiza. Aluatul poate fi foarte moale și lipicios, în funcție de conținutul de umiditate al cartofului — adăugați o parte din 3 căni de făină, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea. Folosind răzuitor, răsturnați aluatul și bateți din nou pentru a aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Rola patty la cerc de 7 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Folosind răzuitorul de bancă de patiserie, transferați cu grijă pâinea plată în tigaia fierbinte și gătiți până când aluatul se bulează și începe să se rumenească dedesubt, mai puțin de 1 minut. Folosind o spatulă metalică subțire și flexibilă, răsturnați pâinea plată și gătiți cealaltă parte până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
11
Transferați pe farfurie și îndepărtați orice exces de făină. Răsturnați orice exces de făină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Repetați rularea și gătitul cu 8 bucăți mici de aluat, apoi împărțiți bucata de aluat rămasă pe blat în 8 bucăți și rulați și gătiți fiecare bucată. Repetați procesul cu aluatul rămas în castron pentru a face 32 de pâini plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Pentru a servi, periați lefse cald cu unt topit, presărați cu scorțișoară-zahăr și înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
ZahărZahăr
RolaRola
14
Se servește cald.
1
Lăsați-le să se răcească fără umplere, stivuiți-le într-un recipient de plastic, acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare. Pentru a servi, înfășurați pachete de 8 lefse în folie și reîncălziți într-un cuptor de 350 F timp de 5 până la 10 minute înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista