North Shore Partea 2: tigaie Diva domestică somon prăjit cu Salsa de Mango

North Shore Partea 2: tigaie Diva domestică somon prăjit cu Salsa de Mango
North Shore Partea 2: Diva interne pan prăjit somon cu Mango Salsa ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 2 și costă $ 8.69 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 793 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, ceapă de primăvară, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Basul de mare al divei domestice cu piure de vinete prăjite și măsline și, Supa de roșii prăjită a divei domestice cu slănină tăiată groasă, și Diva Domestic ' s Pan grouper prăjit cu vin alb și tarhon.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate70
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista