Nor de lămâie cu compot de căpșuni-mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Lemon Cloud cu compot de căpșuni-mentă. Această rețetă face 6 porții cu 167 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână un strop de sare, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nor de lămâie cu compot de căpșuni-mentă, Tartă Cu Nori De Lămâie Cu Compot De Rubarbă De Căpșuni, și Tartă cu nori de lămâie cu compot de rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti nor, Incalziti cuptorul la 35
Înveliți ușor un vas de 1 1/2-quart souffl cu spray de gătit.
Se presară cu 2 linguri de zahăr, scuturând excesul.
Așezați vasul pe o foaie de copt.
Combinați 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță medie, amestecând cu un bici. Se amestecă coaja de lămâie, sucul și gălbenușurile de ou.
Se pune la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Scoateți din căldură; răzuiți imediat amestecul într-un vas de sticlă. Se răcește la temperatura camerei.
Puneți albușurile de ou și sarea într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 30 de secunde sau până se spumează. Măriți viteza mixerului la mare. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând doar până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de gălbenuș de ou; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Lingura în vasul pregătit.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se umflă și se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și răciți la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti compotul, combinați căpșunile, 2 linguri de zahăr și menta; aruncați ușor. Acoperiți și răciți.
Se servește cu nor de lămâie.