Nopți Înstelate Înstelate
Nopțile înstelate înstelate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 80 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 32 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-uri de noapte înstelată, Pumn De Fructe Înstelat, și Răcitor De Băuturi Cu Gheață Înstelată.
Instrucțiuni
Combinați ouăle, zahărul și mierea în vasul unui mixer electric. Bateți cu atașamentul de măturică la viteză mare până când amestecul ajunge la o etapă groasă de panglică.
Topiți ciocolata și untul împreună într-un vas termorezistent peste apă clocotită. Se răcește ușor.
Aruncați făina de migdale, sarea și cacao într-un castron până se combină bine.
Se adaugă în ciocolata topită și se amestecă până se încorporează complet.
Adăugați un sfert din amestecul de ou bătut în ciocolată pentru a ușura. Se amestecă până când nu este vizibil Niciun ou. Îndoiți ușor restul amestecului de ouă în ciocolată până se combină bine, având grijă să mențineți calitatea aerată a ouălor.
Se răcește până se întărește.
Puneți câteva linguri de zahăr într-un castron mic. Folosind cel mai mic scooper de prăjituri disponibil (folosesc unul de mărimea unui baller de pepene galben), scoateți fursecurile individuale, înmuiați-le în zahăr și așezați-le pe o tigaie căptușită cu pergament la o distanță de 1/2 inch. Înghețați descoperit până când este foarte greu, aproximativ o oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. chiar înainte de coacere, înmuiați din nou fiecare prăjitură în zahăr.
Coaceți 10 minute, întorcându-vă după 5 minute pentru a asigura o coacere uniformă. Cookie-urile trebuie să fie ușor crăpate, dar zahărul nu trebuie rumenit.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Confecții ale unui maestru de dulap