Noduri De Parmezan
Noduri parmezan este un hor d ' oeuvre care servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 67 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, oregano, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de extraordinar. Noduri De Parmezan, Noduri De Parmezan De Usturoi, și Noduri De Parmezan De Usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Combinați uleiul, parmezanul, pătrunjelul, oregano, pudra de usturoi și piperul într-un castron mic.
Tăiați fiecare biscuit în jumătate; rulați fiecare porție într-o frânghie de 6 inci și legați-o într-un nod liber.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 6 până la 8 minute. Periați imediat cu amestec de parmezan.
Serviți cald sau înghețați până la 2 luni.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
![Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado]()
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul vinului șibogăție.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru din C. C. Crante des Blancs, iar Pinot Noir provine de la Grand Crus din Montagne de Reims și de la marginea Vall.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuvul final completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele reci ale Taittinger.Despre Sebasti Circulo Salgadosebasti Circulo Salgado s-a născut în 1944 în Aimor Circulo, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti Circo a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti Circulo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar yethe reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, evidențiind ceea ce nu a fost transformat de ființele umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viață, simplă și pașnică.