Noduri De Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați nodurile de parmezan. O porție conține 80 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 60 și costă 10 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pudră de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Usturoi Parmezan Noduri, Usturoi Parmezan Noduri, și Noduri Ușoare De Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul, brânza, pătrunjelul, oregano, usturoiul praf și piperul; pus deoparte.
Tăiați fiecare biscuit în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un 6-in. frânghie; legați într-un nod liber.
Așezați pe foi de copt unse.
Se coace la 400 la 8-11 minute sau până se rumenesc; periați imediat cu amestecul de parmezan.
Serviți cald sau congelați până la 2 luni.
Pentru a utiliza noduri înghețate: reîncălziți, nedezbrăcați, la 350 de minute timp de 15-20 de minute.