No-Bake

No-Bake ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de extract de vanillan, unt de arahide, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați No-Bake Lemon (Nucă De Cocos) Macaroon Cheesecake & No-Bake Tratează Lansarea Cărții De Bucate, Sărat "Almond Joy" Fără Bare De Coacere + Tratamente Sănătoase Fără Coacere, și Perfect Graham Cracker Crust {coace și nu-coace} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, untul, cacao, laptele și vanilia. Aduceți la fierbere lentă și fierbeți până când zahărul este complet dizolvat.
Se amestecă untul de arahide și 2 1/2 căni de ovăz. Amestecul trebuie să fie gros; se amestecă suplimentar 1/2 cană de ovăz dacă este prea curgător.
Lăsați amestecul să stea aproximativ 10 minute să se răcească.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie de ceară sau hârtie pergament. Aruncați amestecul cu o lingură pe foaia căptușită.
Lăsați prăjiturile să stea la temperatura camerei timp de 1 oră pentru a se întări. A se păstra într-un recipient etanș.