Nime Chow (Rulouri De Primăvară Crude)

Nime Chow (Raw Spring Rolls) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 135 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de arahide prăjite uscate, hârtie rotundă de orez, salată verde cu frunze cretate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Primăvară. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Rulouri proaspete de primăvară Veggie (Nim Chow) cu sos Hoisin de arahide cu miere, Burgeri Bluegrass cu porumb prăjit dulce Chow - Chow și șuncă de țară, și {primăvară} rulouri de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firele de fasole și 2 căni de apă fierbinte într-un castron; lasa sa stea 10 minute.
Scurgere; tăiați în lungimi de 2 inci cu foarfece.
Adăugați apă rece într-un vas mare de mică adâncime la o adâncime de 1 inch.
Tăiați 4 foi de hârtie de orez în jumătate, lăsând restul de 8 foi întregi.
Așezați 1 foaie de hârtie de orez întreagă și 1 jumătate de foaie de hârtie de orez într-un vas cu apă.
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Așezați foaia de hârtie de orez întreg pe o suprafață plană; sus cu jumătate de foaie, căptușind marginile ambelor foi.
Așezați 1/4 cană de salată peste jumătate de foaie, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii exterioare a jumătății de foaie. Aranjați 1 lingură de fire de fasole, 2 linguri de muguri de fasole, 3 frunze de busuioc și 4 creveți peste salată. Îndoiți laturile foilor de hârtie de orez peste umplutură; înfășurați moda cu jeleu. Apăsați ușor cusătura pentru a sigila; așezați, cusătura în jos, pe un platou de servire (capac pentru a nu se usca). Repetați procedura cu foile de hârtie de orez rămase, salată verde, fire de fasole, muguri de fasole, busuioc și creveți.
Tăiați fiecare rolă în jumătate transversal.
Combinați sosul de oțet de var și alunele într-un castron mic; serviți cu rulouri.