Niciodată Nu Reușesc Sos De Mere Condiment Tort

Niciodată Nu Reușesc Sos De Mere Condiment Tort
Niciodată nu reușesc sos de mere condiment tort necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 479 calorii. 77 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți mere, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Condimente Cu Mere, Sos De Mere-Tort De Condimente, și Tort De Condimente Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cerneti faina, zaharul alb, sifonul, sarea, praful de copt si condimentele intr-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Se amestecă în 1/2 cană unt sau margarină, zară și mere. Bateți timp de 2 minute cu un mixer electric la viteză medie. Bateți în ouă. Îndoiți în 3/4 cană nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
OuăOuă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Amestecați zahărul cofetarilor, crema de brânză și vanilia până se omogenizează. Topiți 1/4 cană de unt la foc mediu și adăugați 1 cană de nuci pecan tocate. Continuați să amestecați până se rumenesc. Amestecați nucile pecan răcite în amestecul de brânză cremă. Înghețați tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Nuci PecanNuci Pecan
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista