Nibblers de porumb la gratar cu unt de Lime
Nibblers de porumb la grătar cu unt de Lime este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 105 calorii, 0g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, porumb pe știulet, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Nibblers de porumb la gratar cu unt de Lime, Porumb la grătar cu unt de var, și Porumb la grătar cu unt de lime de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați foi de 12 (10x10 inci) din folie rezistentă. Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă 1/3 cană de coriandru și ardeiul gras; gatiti 3 minute, amestecand continuu. Se amestecă sucul de lămâie și sarea de usturoi.
Așezați Spicul de porumb înghețat în centrul fiecărei foi de folie.
Stropiți uniform amestecul de unt peste porumb. Îndoiți folia peste porumb, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou.
Puneți porumbul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 25-35 de minute, rotind ocazional, pana se incalzeste bine.
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.
Se presară cu 1 lingură de coriandru.