Nibblers de porumb la gratar cu unt de Lime

Nibblers de porumb la gratar cu unt de var ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, porumb pe știulet, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Porumb la grătar cu unt de var, Porumb la grătar cu unt de lime-Cilantro, și Porumb la grătar cu unt Chipotle-Lime.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați foi de 12 (10x10 inci) din folie rezistentă. Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă 1/3 cană de coriandru și ardeiul gras; gatiti 3 minute, amestecand continuu. Se amestecă sucul de lămâie și sarea de usturoi.
Așezați Spicul de porumb înghețat în centrul fiecărei foi de folie.
Stropiți uniform amestecul de unt peste porumb. Îndoiți folia peste porumb, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou.
Puneți porumbul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 25-35 de minute, rotind ocazional, pana se incalzeste bine.
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.
Se presară cu 1 lingură de coriandru.