New York Finger Lakes Pui
Nevoie de un fără gluten și FODMAP fel principal prietenos? Puiul din New York Finger Lakes ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 172 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți jumătăți de piept de pui, piper măcinat, condimente de pasăre și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Degetul Lins Pui Lipicios, Degetul Lins Pui Copane, și Finger-Lickin ' Pui Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă superficial combinați maioneza, sarea, piperul, condimentele de pasăre și oțetul.
Bateți până se amestecă complet. Rezervați 1/4 din sos pentru însăilare. Pierceți bucățile de pui cu o furculiță și adăugați la sosul rămas, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 4 ore pentru a marina.
Grătar ușor cu ulei și preîncălziți la înălțime medie.
Scoateți bucățile de pui din sos/marinată și grătați timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc. Ungeti cu sos rezervat în timp ce grill-ul.