New England Clam Chowder I
New England Clam Chowder I este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Această supă are 284 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, unt, scoici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă De Scoici Din Noua Anglie, Supă De Scoici Din Noua Anglie, și Supă De Scoici Din Noua Anglie pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.